Stickgrafitti

Helt otroligt. Det här verkar ju vara något helt klart. Jag fick nästan en vision.

Det har visst kommit ett nytt mode STICKGRAFITTI. Det har kommit ända från USA och i fredags såg jag den här bilen nedan i Skövde.

Gud vad roligt!

Hoppas jag får jättemycket tid snart då ska jag minsann också göra något. Kanske inte hela bilen men det vore kul. (Vet inte om Jan tycker det men han läser aldrig min blogg så han får inte reda på nå't - hi hi)

T o m bilklädseln inuti bilen var stickad.

Nu ska vi bara bromsa klockan lite så att dygnet får många många fler timmar.


Nu har jag internet igen!

Hej på er! Igår hade jag problem med ett otroligt trögt nätverk. Mitt telenor hade visst problem här mellan bergen i Lysekil.
Men nu har Anna kommit hit med sitt Telia så nu är jag med igen! Hon är väl för snäll som åker hit med ett mobilt bredband åt mig. Ha ha. Nä så var det kanske inte. Hon kom ju met fotbollsbussen och skulle spela match mot Stångenäs som är någon mil härifrån.
Vi var där och tittade på matchen och då hade hon med sig det till mig. Matchen gick verkligen dåligt så det var inte så jättekul faktiskt. De fick stryk med 5-0.

Vi började dagen med att åka in till Lysekil och skulle se vad som erbjöds. Det är nämligens sillens dag här.

Det var litesmåjippon på torget men inget jättelockande så vi promenerade längst kustkanterna. Passade även på att äta en räkmacka på Havets hus istället för lunch.
Ikväll kommer husvagnsrestaurangen bjuda på ungstekt lax i limesås. Dags att köra igång med det nu så jag får väl säga hej då för den här gången.

Ni hittar lite fler bilder på min hemsida.

Hej svejs!


Grattis mamma!

Idag är det min mammas dag. Och ja ja det är väl alla norrmäns dag också.

Jag får gratulera henne en annan dag för Jan o jag är ute på årets premiärtur med husvagnen.
Vi har tagit oss till Lysekil. Finns lite bilder på min hemsida.

Vi ska stanna till söndag och på lördag ska vi se Anna och hennes Mariestads Bois FF i en fotbollsmatch mot Stångenäs som ligger här någonstans i närheten.

Just nu stormar det så jag vet inte hur det ska gå att sova om en stund. Det rycker och sliter i husvagnen men det kanske blir som om man blir vaggad. Hoppas det för jag börjar bli lite trött känner jag.

Jag har lite problem med internetuppkopplingen men jag hoppas kunna lägga ut bilder imorgon också. I alla fall ska Anna ta med sig sitt Teliamodem som jag tror har bättre täckning så på lördag kväll är det kanske full fart igen.

Nu ska jag se färdigt på Sverige - Tjeckien matchen i hockey. Spännande 3-3 just nu.

Godnatt.

Norrkvarn

Igår var jag och Åsa i Norrkvarn och tittade på invigningen av ett "konstverk".

Norrkvarn ligger utmed Göta Kanal. Igår var ångbåten Erik Nordevall II där. Den ska ligga några dagar innan den börjar sin färd till Göteborg genom kanalen och Vänern.

Undrar ni vad jag och Åsa gjorde där. En torsdag i regnväder???

Ja ja - Vi var där för att titta på Knaster och Knas! Det är ju Åsas Johan och hans kompis Patrik som är Knaster och Knas. De skulle göra en eldshow som avslutning på invigningen av kostverket.

Jättekul tänkte jag som inte sett Johan uppträda tidigare. Nu äntligen skulle det bli dag. Tog på mig regnkläder, laddad med kameran i högsta höjd och vad händer????

Batteriet i kameran tog slut. Gud så tråkigt. Jag provade ljusförhållandena och tog några kort på Monumentet och Sixten (vet ni inte vem Sixten är???). Han är en Oxe som brukar dra båtarna utmed kanalen. Han gillar kanelbullar och vill äta just ett visst antal varje gång han bjuds. Han kan nog räkna för han ger sig inte förrän han fått exakt antal. Har för mig att det är 8 st kanelbullar han vill ha.

I alla fall värmde jag batteriet i handen en stund så någon bild fick jag.

Ja ja - Johan kan i alla fall vara säker på att jag tänker dyka upp på fler av hans framträdanden så att jag får den där pangbilden som jag tänkte.

Här ser ni Sixten, Knaster och Knas och Konstverket. Jag hoppas ni själva ser vem som är vem.




Söndagskväll

Oj oj oj vad länge sen det var jag skrev något till er.

Jag har inte gått i ide. Jag har bara inte hunnit med att sitta här med min dator. Ett par kvällar har vi faktiskt varit ute i det fina vädret. Igår grillade vi tillsammans med Anna o Marcus. De hade fått en lax av en kompis som varit och fiskat. Det var riktigt mums.
På valborg cyklade vi ner till Alhagen och tittade på när de tände majbrasan. Vi hörde även på blåsorkesterna och drillflickorna.
Ikväll har jag varit hos Åsa och Johan. De håller på för fullt i sitt nya hus med att tapetsera och måla i några rum. Snart är det nog klart så att de kan flytta in. Men först måste Johan göra en ny bur till Bobo så att han också kan flytta in i sitt nya rum. Han kommer att kunna vinka till Madde från sitt rum. Man ser hennes balkong. Kul!
Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder för jag har ju varit på en del fotboll också under de här dagarna. Anna har spelat i A-laget och de har vunnit 2 matcher och förlorat 1 hittills.

Hej svejs!

En bild på min rosenkvitten som sitter utanför altanen.

RSS 2.0