Jag har fått pippi

I påskhelgen gjorde vi vår årliga utflykt till Hornborgasjön för att titta på tranorna.

Det har varit rekord i år. Som mest räknade de till 26.500 st. Tror att förra rekordet låg på 18-19.000 så det är rätt många fler i år.

Som vanligt när vi åker dit så blåste det iskallt i luften.

Jag hade bakat brödkakor och vi hade med oss skink/ost-mackor som matsäck men det slutade med att vi fick äta dem i närheten av Eggby på väg hem. Vi hittade en rastplats där det var någorlunda lä.

Vi som var där var Jan, jag, Anna, Marcus, Åsa och Johan. Bara lille Bobo som inte var med och han kanske hade varit den som tyckt bäst om en sådan här utflykt.

Ha de bra


Långfredagen

Herregud vilket ruskväder.

Jag o Anna gick och tittade på B-lagets match kl 10. Gummistövlar och varma kläder var det som gällde eftersom det regnade.

Precis när matchen är klar så börjar det snöa, snöa och snöa.

Storm dessutom!

Ingen fika ute idag i alla fall.


Glad påsk

Glad påsk på er allihop!

Här är det lugnt i helgen. Jan jobbar en del och sen har han beredskap. Tänkte jag skulle hålla på lite i trädgården men det är inställt pga vädret.

Hoppas det blir bättre för det är ju några dagar kvar.

I alla fall har jag pyntat min lilla "säsongshylla". Nu är det tuppar, hönor och kycklingar på den som ni ser här nedan.

Gäller att komma på nya saker så att jag kan täcka upp året. Inte så lätt faktiskt men jag får fundera lite.

Kuckelikuuuuu på er!


Lunchpromenad

Det ser ju så fantastiskt fint ut när man sitter här inne på kontoret och tittar ut genom fönstret.

Tänkte att idag måste det bli en lunchpromenad.

Det blev det men gud vad kallt det var men uppfriskande också kan man verkligen säga.

Idag blev det bara en skuggbild av mig själv vid rödljuset.

Imorgon hoppas jag på lika fint väder så att jag kan ge mig ut och jaga "molningar". Ser många från fönstret men tyvärr är fönstret så skitigt så det går inte att fota igenom det. Vi får nog ingen fönsterputsning eftersom vi ska flytta ur lokalerna i september.

I de nya lokalerna är de stora fönstren putsningsfria. De ska vara gjorda av någon typ av nanoteknik som putsar sig själva.

Det vill jag ha hemma också!


Nytt kontor

Hej!

Tro inte att jag glömt bort er men i helgen har det varit lite fullt upp med diverse fotboll.

Klubben arrangerar Vadsbomästerskapen för 10:åringar inomhus i helgen. Blev en hel del arbete där. Främst söndagen som i princip var en heldag i kiosken bl a.

Men sen var det två matcher på konstgräset som jag ville kolla på. Anna spelade på lördagen då det var träningsmatch mot Örebro. Hoppas jag fått henne på bild så att ni kan få se någon dag.
Igår var det DM match för "B-laget". Kl 16 precis när superovädret började. Storm, hagel och snö. Inget fotbollsväder alls. Tur att jag hade dunjacka.

Här nedan kan ni se mitt nya kontor. Vi ska nämligen flytta något kvarter här i Skövde. Vi kommer att hamna i ett nybyggt kontorshus nere vid stationen. Jag stod vid stationen när jag tog korten. 5:e o 6:e våningen kommer att bli våra. På plan 5 innanför de stora fönstren kommer vi att ha vårt fikarum. Där ska jag sitta hela dagarna och dricka kaffe har jag tänkt. I september ska vi flytta in.

Trevligt!


RSS 2.0