Semestervecka i Göteborg

Hej!

Nu är vi hemma igen efter en husvagnsvecka i Göteborg. Jan körde ner husvagnen åt mig och Anna så att vi kunde vara i Göteborg en vecka och titta på fotboll. Det var ju Gothia cup och Annas klubb hade ett lag med och det är ju många av de som var med som hon spelar med i vanliga fall. Det visade sig gå jättebra för tjejerna som fick en bronsmedalj. Det var den tredje i historien för Mariestads Bois FF. Anna har varit med och fått två medaljer men nu är hon ju för "gammal".

På söndagen tog Jan tåget hem för att jobba en vecka till men då kom Madde på besök istället och stannade till måndag kväll. Vi var ju tvungna att se på Lotta på Liseberg först.

Jan lyckades ta ledigt på fredagen så på torsdag kväll dök han upp med tåg. Vi var och hämtade honom på stationen och sedan åkte vi direkt och kollade när tjejerna skulle spela sin åttondelsfinal som de alltså vann.

På fredagen dök Åsa upp som en surprise. Även hon tog tåget till Göteborg för en helgsemester. Johan var på Öland på något riddaruppdrag. Sen kom Marcus som planerat lite senare på fredagskvällen.

En härlig vecka med mycket omväxlande väder. Vi fick i alla fall några dagar utan regn och varmt och skönt har det ju varit.
Tanken var att åka vidare till Nordens Ark på söndagen men vi bestämde oss för att packa ner vårt blöta förtält i bilen och åka hem. Det får bli en dagstur till djurparken på måndag istället.

Hörs snart igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0