Måndag i fjällvärlden

Hej på er!

Idag tog vi en långtur med bilen och husvagnen. Vi flyttade oss från Falun till Hede i Jämtland. (Fet Mats i Falun hälsar särskilt till broder Thomas - hi hi)

Vi passerade många fina ställen på vägen hit. I Rättvik var det den årliga cruisingen som sker samma vecka varje år. Classic Car Week. Vi hann med att se några bilar när vi åkte igenom. Vi lyssnade på radiosändning från evenemanget och reportern hade träffat en "raggare" från Karlstad så hon cruisade med honom i en blå bil. Precis när vi ska åka igenom rondellen så passerar de så att vi fick se bilen hon pratade om hela tiden i sändningen.

Vi passade på att handla lite i Orsa (samma affär som vi alltid brukar stanna vid när vi åker från fjällen på vintern).

När vi kom fram till skylten Helvetesfallet som vi sett åtskilliga gånger under vintertid då vi åkt till fjällen så fick vi för oss att svänga av och kika på fallet. Det är så facinerande med vatten.

Vi stannade vid Björnån och åt lite regnbågsforellmacka igen. Ni kan se dagens bilder på min hemsida om ni är nyfikna. Det är dock sista gången fiskmackan är med för nu är den slut.

Framme i Hede! (här kände vi också igen oss eftersom det var hit Jan fick åka med sin onda rygg när vi var uppe till Björnrike och åkte skidor i vintras)
Stannar nog en natt här innan vi åker vidare imorgon. Får se vart vi hamnar då.

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0